Werken bij het KNGF

Werken bij het KNGF betekent werken in een organisatie waar enthousiasme, initiatief en dienstverlening belangrijk zijn. Je werkt in het centrum van Amersfoort. En tijdens werktijd is er óók aandacht voor beweging! Tijdens een work-out op maandagochtend, bij ons fietsteam in oprichting of aan de tafeltennistafel. Je collega’s zijn enthousiaste professionals. Het vertegenwoordigen van het vakgebied fysiotherapie en de belangen van onze leden is ons doel. Samen met de fysiotherapeuten van Nederland.

Wat bieden we jou?

Een collegiale werksfeer met ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld, naast een prima basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie is het KNGF? 

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is al 125 jaar de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak, behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van fysiotherapeuten en ondersteunt leden op maat. Het KNGF kent een diversiteit aan leden. Fysiotherapeuten die in verschillende werkvelden werken, algemeen fysiotherapeuten en specialisten in een bepaald deelgebied van het vak. De vereniging bevindt zich midden in de dynamiek van de zorgsector, waarin complexe vraagstukken vragen om heldere standpunten, inventieve oplossingen en slagvaardig handelen in het belang van onze leden.

Dit zijn onze vacatures

Open sollicitatie

Zie je de juiste vacature niet maar wil je wel graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Stuur ons dan een open sollicitatie (of aanvraag voor een stageplaats), via vacature@KNGF.nl. De afdeling HRM brengt jouw sollicitatie dan onder de aandacht bij het desbetreffende team.

 

Trefwoorden: