Online community Fysionetwerken is gestopt

30 dec 2019
In 2011 introduceerde het KNGF online community Fysionetwerken. Vanwege concurrerende andere netwerken en tegenvallend gebruik van het platform stopten we op 1 januari 2020 met Fysionetwerken.

Platform

Het doel van het platform was: "FysioNetwerken, hét platform voor iedereen die als professional betrokken is bij, voor en door fysiotherapie." Dit doel hebben we niet behaald. Natuurlijk biedt het platform de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren, nieuws te delen en kennis uit te wisselen. Tegelijkertijd kwamen er veel andere platforms op de markt die het doel van FysioNetwerken overnamen, zoals bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn. Ook daardoor was het bereik en aantal gebruikers te laag. Voor de functionaliteiten die wel worden gebruikt en waar wel behoefte aan is, zijn voldoende alternatieven in de markt beschikbaar. De gebruikers van dit platform zijn de afgelopen maanden geïnformeerd over deze mogelijke alternatieven.

Mocht je in de afgelopen maanden de berichtgeving hebben gemist of heb je nog een vraag, stuur dan een mail naar contentmanager@kngf.nl

Trefwoorden: