Portfolio

Het portfolio zorgt binnen KRF NL voor zichtbaarheid. Het portfolio staat op defysiotherapeut.com. Fysiotherapeuten bepalen zelf welke informatie zij laten zien via het portfolio.

 • Wat is het?

  Het portfolio zorgt binnen KRF NL voor zichtbaarheid. Het portfolio staat op defysiotherapeut.com.

  De website defysiotherapeut.com heeft enorm veel bezoekers. Patiënten zoeken er een fysiotherapeut bij hen in de buurt. Verwijzers adviseren mensen om naar die praktijk te gaan die dichtbij is. Met het portfolio bepaal je zelf hoe jouw visitekaartje eruit ziet. Alleen KRF NL-geregistreerden krijgen in plek op defysiotherapeut.com.

  We vatten het samen:

  • 24/7 zichtbaar en vindbaar
  • Specialisaties en lidmaatschappen zijn zichtbaar
  • Fysiotherapeuten bepalen zelf welke informatie zichtbaar is

  Wat is de functie van het portfolio?

  Voor patiënten en verwijzers is het portfolio een eerste kennismaking met jou als fysiotherapeut. Patiënten die op zoek zijn naar de juiste zorg vinden jouw gegevens op www.defysiotherapeut.com. Alle relevante informatie staat op één plek.

  Verwijzers vinden er betrouwbare informatie, onafhankelijk, die nodig is voor het verwijzen van patiënten. Gecontracteerde en ongecontracteerde fysiotherapeuten kunnen een portfolio maken. De enige voorwaarde is registratie in KRF NL.

 • Wat betekent het portfolio voor jou?

  Je wordt gevonden! En je bepaalt zelf wat zichtbaar is in het portfolio. In het vrije tekstveld benadruk je bovendien wat jouw kwaliteit en specialiteit is.

  Zo bepaal je zelf ook de eerste indruk die je maakt op verwijzer of patiënt. Alleen fysiotherapeuten die geregistreerd staan in KRF NL hebben een plek in het portfolio.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw portfolio te vullen. De keuze die je maakt bepaal je in MijnKNGF.

  • Alleen je naam, verbijzonderingen en adres zijn zichtbaar. 
  • Je kiest voor een basisportfolio. 
  • Je kiest voor een uitgebreid portfolio, waarmee je patiënten laat zien wat je wilt laten zien.

  Heb je een vraag?

  De basis voor jouw portfolio is MijnKNGF. Daar bepaal je welke gegevens je wilt laten zien. Wil je zaken aanpassen? Dan ga je daarvoor dus naar MijnKNGF. Heb je een vraag? Neem dan contact op met de registeradministratie.