Scholingsaanbod en scholingsagenda

Welke opleidingen of cursussen zijn geaccrediteerd en wanneer kun je welke opleiding volgen?

 • Informatie over scholingen

  Welke scholingen zijn geaccrediteerd en hoe zorg je ervoor dat je jouw punten op tijd hebt?

  Overzicht geaccrediteerde bij- en nascholing
  Iedere maand groeit het aantal geaccrediteerde scholingsactiviteiten waarmee fysiotherapeuten accreditatiepunten kunnen halen ten behoeve van hun registratie(s) in KRF NL. Toekenning van de punten gebeurt op basis van gegevens die de aanbieder aanlevert. Sta je ingeschreven in KRF NL en heb je een geaccrediteerde scholing gevolgd? Dan levert de scholingsaanbieder de gegevens aan bij het KNGF, zodat de punten toegekend kunnen worden. Je moet wel zelf het certificaat bewaren. 

  Op de website van het KNGF verzamelen we alle geaccrediteerde opleidingen en cursussen. Via deze link bekijk je de scholingagenda.

  Let op: Scholing nodig voor je BIG-herregistratie? Begin op tijd!

  Wil je herregistratie in het BIG-register aanvragen op basis van scholing en heb je een periodiek registratiecertificaat (PRC) nodig? Dan is het van belang dat je hier tijdig mee begint. Een PRC ontvang je na afronding van specifieke scholing en toetsing. Het scholings- en/of toetsingstraject kan meer dan een half jaar duren. Soms is het aantal toetsmomenten dat wordt aangeboden gering. Zorg dus voor een tijdige inschrijving! Na succesvolle afronding van het scholings- en toetsingsprogramma ontvang je het PRC. Op dat moment kun je aanvraag doen voor herregistratie op basis van scholing bij het BIG-register. Het BIG-register gaat niet over het aanbod en de inhoud van de scholing en toetsing.

  Wil je meer weten over registratie, kijk dan hier. Ben je nog niet geregisteerd, meld je dan meteen aan!