Jouw lidmaatschap in 2020

SAMEN, VOOR JOU

De beroepsvereniging van fysiotherapeuten
Het KNGF is er voor alle fysiotherapeuten. Voor het collectief en het individu. Samen versterken we de positie van fysiotherapie in het snel veranderende zorglandschap én we helpen fysiotherapeuten met opleidingen, informatie, kennis en advies. Dat kunnen we alleen succesvol doen dankzij en samen met onze 18.000 leden en de 13 beroepsinhoudelijke verenigingen. En hoe meer fysiotherapeuten lid zijn, hoe sterker jij staat. 
 

Met het KNGF Niet werkzaam (in Nederland) voor BIG-geregistreerden en het  KNGF Belangstellend en KNGF Praktijkmanager lidmaatschap voor niet BIG geregistreerden bieden we een drietal aantrekkelijke pakketten aan. Je profiteert van 10 keer per jaar het vakblad Fysiopraxis en het lidmaatschap van onze beroepsinhoudelijke verenigingen en spreekrecht in onze Algemene Leden Vergadering. Binnen het KNGF Niet werkzaam (in Nederland) pakket profiteer je ook van 142 KRF NL korting.
Wil je weten of er een interessant pakket voor je tussen zit, kijk dan naar het overzicht van alle voordelen.

Wacht niet en profiteer direct
Ga verder met aanmelden en profiteer direct van je KNGF-lidmaatschap!

Verlengen en beëindigen lidmaatschap
Je KNGF-lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd, tenzij je je wijziging of beëindiging* vóór 1 december aan ons doorgeeft. Wijzigen en beëindigen doe je via MijnKNGF.

*Let op: Zeg je je KNGF-lidmaatschap op, dan eindigt ook automatisch je BI-lidmaatschap!